Tattoo Miki

Mit navn er Miki og jeg er født i 1984. Jeg kommer fra Odense og bor sammen med min kone og vores to små piger.

Jeg har altid været meget kreativ anlagt og holdt af udtykke mig med mine hænder. I sin tid er jeg udlært tømrer og har anvendt min kreativitet på denne måde.

En motorcykelulykke i 2009 betød dog, at jeg måtte lægge mit liv om, da jeg ikke kunne vende tilbage til tømrerfaget.

Dette blev springpunktet for mig til at søge nye veje for mine kreative evner og jeg kastede mig ud i tattovørfaget, hvor jeg er sidemandsoplært.

Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde flair for at bruge mine evner i at udtrykke mig i tegninger og tattoveringer.

Jeg har været en del af Kineone shoppen siden 2011, hvor jeg startede som professionel og selvstændig tatovør i mit eget firma: Tattoomiki.

Når jeg skal sammensætte en tattovering tager jeg udgangspunkt i dine ønsker og de referencer du måtte have, hvorefter jeg tilpasser den i min egen stil og måde at udtrykke mig på. Dette sikrer dig en personlig tattovering, som jeg kan stå 100% indenfor og som passer lige til din krop, da jeg tager højde for din krops opbygning og det udtryk du søger.

Måden jeg fortsat søger for at udvikle mig er ved at have netværk med andre tattovører og kunstnere. Jeg sørger for at komme rundt på forskellige Tattooconventions, både i Danmark og i udlandet som gæst. I Danmark har jeg tattoveret ved HCA Ink Festival og Nordic Ink Festival i Frederikshavn.

Jeg ser frem til tusse dig og give dig en god oplevelse med det.

Vigtigt:
Ved tidsbestilling af 3 timer skal der ligges et depositum på 500kr.
Ved bestilling af en heldagssession på 6 timer skal der ligges depositum på 1000kr.
Depositummet redunderes ikke ved udeblivelse eller aflysning af tid.


STILARTER

Jeg laver mestrer de fleste stilarter, dog er min foretrukne klar realistic og black and grey, hvis du er i tvivl så send mig en besked.Kontakt

Telefon: 60609410

Mail: tattoomiki@gmail.com

HVAD VIL DET SIGE AT BLIVE TATOVERET?

Ved tatovering indføres tatoveringsfarve med nål i hudens dybere lag (læderhuden) med henblik på en permanent tegning. Det er altså en tegning, du har i huden resten af livet. Semipermanent tatovering, også kaldet kosmetisk tatovering, er indførsel af tatoveringsfarve med nål i overhuden, men tatoveringsfarven er kun beregnet til at holde i en begrænset periode. En tatovør er en person, der udfører permanent tatovering.

HVAD KOSTER EN TATOVERING EGENTLIG?

Det afhænger naturligvis af både tatoveringens størrelse og motivet. Som udgangspunkt koster det 1000 kr. i timen at få lavet en tatovering. Der findes mange tatovører, der arbejder til en langt billigere timepris, men ofte er udstyret og de fysiske forhold ikke egnede til at tatovere godt og sikkert.

KRÆVER DET EN UDDANNELSE AT BLIVE TATOVØR?

Nej, der er ingen krav om uddannelse for at blive tatovør. Nogle har været i lære hos andre tatovører – andre er selvlærte. Derfor er det vigtigt at vælge en erfaren tatovør. Fra 2014 træder den nye registreringsordning for tatovører i kraft. Så får du i løbet af 2014 mulighed for at vælge en registreret tatovør, der har det nødvendige faglige kendskab, har god hygiejne og giver kunderne information om risiciene ved at få en tatovering.

ENGANGSNÅL ELLER GENBRUGSNÅL?

Du bør altid vælge en tatovør, der bruger engangsnåle, for det mindsker risikoen for infektion.

MÅ JEG BLIVE TATOVERET, HVIS JEG ER SYG?

Det er generelt ikke en god idé at blive tatoveret lige efter, at du har været syg, eller hvis du lider af en kronisk sygdom. Du skal være forsigtig, hvis du har sukkersyge eller har nedsat immunforsvar. Det er en meget dårlig idé at blive tatoveret, hvis du påtænker at blive gravid eller er gravid. Spørg din læge, hvis du er i tvivl.

GØR DET ONDT AT BLIVE TATOVERET?

Ja, det gør ondt at blive tatoveret. Det er altid svært at forudse, hvordan det føles, da det er forskelligt fra person til person. Nogle områder på kroppen er mere smertefølsomme end andre.

MÅ MAN BLIVE TATOVERET OVERALT PÅ KROPPEN?

Det er ikke lovligt at lave en tatovering i ansigtet, på hovedet, halsen eller hænderne.

ER ALLE TATOVØRER LIGE GODE?

Der er forskel på tatovører, og hvor dygtige de er – både teknisk og designmæssigt. Derfor er det en god idé at se tatovørens mappe, inden du beslutter dig. Det kan måske give dig et indtryk af, om vedkommende kan sit håndværk.Her finder du Os

Vores dør står altid åben hvis du ønsker at kigge forbi