Velkommen til Kineone

Kom til Fyns hyggeligste shop i hjertet af odense.
Her er alle velkommen, og der vil altid være en frisk kop kaffe samt en god stemning.

Hvis i ønsker at kende os bedre eller se vores arbejde eller bar’ hygge i shoppen, så kig endelig ned, her er altid god stemning og ALLE er velkommen. Tjek evt vores Facebook fan side ud. DU KAN BEDST BESTILLE TID VED PERSONLIGT FREMMØDE.

 

Per

Jeg nyder selve udfordringen i tatoveringen , i de forskellige stilarter, og prøver at sætte mig ind i de forskellige regler der måtte være . Jeg foretrækker at lave black/gray , nordisk eller feminine tattoveringer….men er selvfølgelig åben for forslag

 

Miki

Jeg har fundet min egen stil og holder af at udtrykke mig hovedsageligt i Black and Grey, men sørger også for at udvikle mig i Color. …

 

Michelle

Jeg kommer fra en meget kreativ familie, så med en mor som grafiker og en far som tatovør, har jeg tegnet altid, og lavede min første tatovering for knap 10 år siden på min far.

STILARTER

Vi laver mestrer de fleste stilarter, dog er min foretrukne klar realistic og black and grey, hvis du er i tvivl så send os en besked.VISION

Vi stræber altid efter at blive en bedre tatovør, vi har store drømme og ønsker en dag at være en af de bedste indenfor faget i Danmark.

HVAD VIL DET SIGE AT BLIVE TATOVERET?

Ved tatovering indføres tatoveringsfarve med nål i hudens dybere lag (læderhuden) med henblik på en permanent tegning. Det er altså en tegning, du har i huden resten af livet. Semipermanent tatovering, også kaldet kosmetisk tatovering, er indførsel af tatoveringsfarve med nål i overhuden, men tatoveringsfarven er kun beregnet til at holde i en begrænset periode. En tatovør er en person, der udfører permanent tatovering.

HVAD KOSTER EN TATOVERING EGENTLIG?

Det afhænger naturligvis af både tatoveringens størrelse og motivet. Som udgangspunkt koster det 1000 kr. i timen at få lavet en tatovering. Der findes mange tatovører, der arbejder til en langt billigere timepris, men ofte er udstyret og de fysiske forhold ikke egnede til at tatovere godt og sikkert.

KRÆVER DET EN UDDANNELSE AT BLIVE TATOVØR?

Nej, der er ingen krav om uddannelse for at blive tatovør. Nogle har været i lære hos andre tatovører – andre er selvlærte. Derfor er det vigtigt at vælge en erfaren tatovør. Fra 2014 træder den nye registreringsordning for tatovører i kraft. Så får du i løbet af 2014 mulighed for at vælge en registreret tatovør, der har det nødvendige faglige kendskab, har god hygiejne og giver kunderne information om risiciene ved at få en tatovering.

BRUGER TATOVØREN ENGANGSBEHOLDERE?

Du bør altid vælge en tatovør, der bruger engangsnåle, for det mindsker risikoen for infektion.

MÅ JEG BLIVE TATOVERET, HVIS JEG ER SYG?

Det er generelt ikke en god idé at blive tatoveret lige efter, at du har været syg, eller hvis du lider af en kronisk sygdom. Du skal være forsigtig, hvis du har sukkersyge eller har nedsat immunforsvar. Det er en meget dårlig idé at blive tatoveret, hvis du påtænker at blive gravid eller er gravid. Spørg din læge, hvis du er i tvivl.

GØR DET ONDT AT BLIVE TATOVERET?

Ja, det gør ondt at blive tatoveret. Det er altid svært at forudse, hvordan det føles, da det er forskelligt fra person til person. Nogle områder på kroppen er mere smertefølsomme end andre.

MÅ MAN BLIVE TATOVERET OVERALT PÅ KROPPEN?

Det er ikke lovligt at lave en tatovering i ansigtet, på hovedet, halsen eller hænderne.

ER ALLE TATOVØRER LIGE GODE?

Der er forskel på tatovører, og hvor dygtige de er – både teknisk og designmæssigt. Derfor er det en god idé at se tatovørens mappe, inden du beslutter dig. Det kan måske give dig et indtryk af, om vedkommende kan sit håndværk.

Her finder du Os

Vores dør står altid åben hvis du ønsker at kigge forbi